试题详情

Passage 3

Questions 11 to 15 are based on the following passage:

About 70 million Americans are trying to loss weight. That is almost 1 out of every 3 people in the United States. Some people go on ideas. This means they eat less certain foods, especially fats and sugars. Other people exercise with especial equipment, take diet pills, or even have surgery. Losing weight is hard work, and it can also cost a lot of money. So why do so many people in the United States want to lose weight?

Many people in the United States worry about not looking young and attractive. For many people, looking good also means being thin. Other people worry about their health. Many doctors say being overweight is not healthy. But are Americans really fat? Almost 30 million Americans weight at least 20 percent more than their ideal weight. In fact, the United State is the most overweight country in the wild. “The stored fat of adult Americans weight 2.3 trillion pounds,” says University of Massachusetts anthropologist (人类学家) George Armelagos. He says burning off that stored energy would produce enough power for 900,000 cars to go 12,000 miles.

Losing weight is hard work, but most people want to find a fast and easy way to take off fat. Bookstores sell lots of diet books. These books tell readers how to lose weight. Each year, dozens of new books like these are written. Each one boasts to help people to get rid of fat.

11. Which of the following is NOT mentioned as a way of losing weight?

A. To eat less fats and sugars. B. To work hard.

12. Many Americans are trying to lose weight because .

A. they want to look attractive B. they are misled by doctors

C. they want to keep fit D. both A and C

13. The figures given in the second paragraph suggest that .

A. Americans are dependent on cars B. cars consume a lot of money

C. Americans need lose weight D. excess of fat can be a source of energy

14. It can be inferred from the last paragraph that .

A. diet books are not always effective B. diet books are usually helpful

C. there are lots of ways of losing weight D. bookstores are keeping their promises

15. It can be concluded from the passage that .

A. people think too much of their appearance

B. there is not a sure way of losing weight as yet

C. surgery is the fastest way of losing weight

D. going on diet is a safe way of losing weight

查看答案
纠错
若遇到问题请联系 客服QQ:3480655671

正确答案:

DDCAB

本题解析: 暂无解析

包含此试题的试卷

你可能感兴趣的试题

1.问答题

Part IV Translation

Culture shock is caused by the anxiety that results from losing all familiar signs and symbols of social intercourse. (Passage Four)

2.问答题

Part IV Translation

Not many of the children offer their fathers some presents. But the American fathers still think they are much better fated than the fathers of many other countries, who have not even a day for their sake in name only. (Passage Three)

3.问答题

Part IV Translation

As the source of aluminum is almost inexhaustible, we can expect that more and more uses will be found for this versatile metal. (Passage Two)

4.问答题

Part IV Translation

By making vehicles lighter in weight aluminum has greatly reduced the amount of fuel needed to move them, (Passage Two)

5.问答题

Part IV Translation

The captain realized that the men tried to deceive him so he made them work very hard for the rest of the voyage. (Passage One)

相关题库

更多
置顶